ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

about us iatreio text 2
Το ιατρείο βρίσκεται σε κεντρικό και ταυτόχρονα ήσυχο μέρος στο Μαρούσι, με δυνατότητα στάθμευσης ακριβώς έξω από το κτίριο.
Η τοποθεσία, 30 μέτρα από τη λεωφόρο Κηφισίας και τη στάση λεωφορείου, και 10 λεπτά με τα πόδια τόσο από το σταθμό Αμαρουσίου του Ηλεκτρικού όσο και από το σταθμό Λ. Κηφισίας του Προαστιακού, καθιστούν εύκολη και γρήγορη την πρόσβαση με ΜΜΜ.
Για όσους έρχονται από πιο μακριά, ο κόμβος Λ. Κηφισίας της Αττικής Οδού απέχει μόλις 500 μέτρα.

 

 

 

 

Ο χώρος σχεδιάστηκε εξ´αρχής με στόχο ο ασθενής να νιώσει οικεία από την πρώτη στιγμή που θα τον υποδεχτούμε.
Χρώματα, μουσικές και προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία και περιοδικά συνθέτουν ένα περιβάλλον, στο οποίο ο χρόνος αναμονής και η ορθοδοντική θεραπεία κυλούν ευχάριστα τόσο για το νεαρό όσο και για τον ενήλικα επισκέπτη.
Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά από τις 16:00 έως τις 21:00 καθώς και επιλεγμένες πρωινές και μεσημβρινές ώρες, πάντοτε κατόπιν ραντεβού.
Στο ιατρείο μας το ραντεβού του κάθε ασθενή είναι χρόνος επαρκής και αφιερωμένος προσωπικά σε κείνον, όπου ο ίδιος ή/και οι γονείς του, πέρα από το καθαρά θεραπευτικό μέρος, έχουν πάντα τη δυνατότητα να συζητήσουν με το γιατρό τους ο,τιδήποτε μπορεί να τους απασχολεί σχετικά με την πορεία και την εξέλιξη της θεραπείας.

 

about us iatreio text 1